Nijverheidsweg 16

7442 CH Nijverdal

Bornsestraat 6

7595 LG Weerselo

0548-616600

info@nijhoffbv.nl

Transport

Handel & Transport

Nijhoff Milieu & Containerservice is een totaal leverancier op het gebied van grondstoffen voor de grond- weg- en waterbouw, betonindustrie, gemeenten, overheid, Attractieparken en Hovenier. Middels onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk op het gebied van op- en overslag, transport over de weg maar ook per spoor, en scheepvaart kunnen wij altijd tegen een scherp tarief onze producten aanbieden.

Onze sterke punten liggen met name in de levering van siersplitten zoals basaltsplit, grijze ardenner, flachkorn, gebroken steenslag, grind de levering van diverse soorten breuksteen t.b.v. schanskorven. Tevens leveren wij maat werk en proiect stenen.

Wij verzorgen veelvuldig diverse transport opdrachten, zoals puintransport, afvaltransport, mestvervoer/ mesttransport en het vervoer van zand en grind. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in het transport van uw inboedel bij (doe het zelf) verhuizingen. Onze aangepaste verhuiscontainers zijn hiervoor uitermate geschikt.

Heeft u vragen over de levering van een specifiek product neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

nijhoff sfeer 1 | Transport | Nijhoff Milieu & Containerservice B.V.

84 jaren ervaring

vca vol | Transport | Nijhoff Milieu & Containerservice B.V.

VCA vol

Nijhoff Transport voor:

Voor Nijhoff wordt ballastgrind/zand en splitsoorten uit eigen productie vervoerd naar verschillende afnemers, zowel in de beton als asfaltindustrie.

Voor Nijhoff Handel & Transport is het vooral vulzand, grond, grind, split, natuursteen en bestrating voor hovenier en particulier wat vervoerd wordt.

Tevens houdt Nijhoff Transport zich ook bezig met het aannemen van, bv. een bouwput ontgraven en weer op hoogte brengen met gebroken puin of ballastzand.

Scroll naar top